5 порад для співбесіди на посаду фінансового радника чи фінансового консультанта

|

Кандидат на інтерв’ю фінансового радника
Найважливіші моменти на співбесідах на посаду фінансового радника або фінансового консультанта

Час читання: приблизно 3 хв

  • Робота фінансовим радником приваблює різноманітними задачами, високим ступенем самовизначення та дуже хорошими можливостями для кар'єрного росту.
  • Найголовніше – отримувати задоволення та бути відданим своїй справі. В залежності від твого попереднього досвіду та рівня знань, ти отримаєш менторінг – навіть якщо ти тільки починаєш свій шлях.
  • На співбесіді важливо зарекомендувати себе з якомога кращої сторони.
  • Також має сенс заздалегідь ознайомитися з роботою та вимогами фінансового радника. Це також необхідно показати на інтерв'ю.

Надавати консультації та допомагати людям, постійно розробляти нові рішення та працювати на себе – робота незалежним фінансовим консультантом стає все більш привабливою професією, особливо серед молоді. Тут ти можеш дізнатися про важливі моменти на співбесіді на посаду фінансового радника та як найкраще підготуватися до неї!

Типовий робочий день фінансового радника дуже різноманітний: окрім зустрічі з клієнтами, роботи в команді та постійних підвищень кваліфікацій, тут є багато простору для особистого розвитку. Кожен день різний, але перш за все, новачків у цій професії приваблює самовизначення та гнучкий розпорядок дня. Якщо щось з цього про тебе і ти дійсно хочеш почати кар’єру фінансового радника, перший крок уже зроблено. Тобі залишається лише пройти співбесіду перш ніж проявити себе на практиці!

Як стати фінансовим радником?

Мотивація та відданість є найважливішими якостями для початку кар’єри фінансового радника. Добре те, що тобі не потрібно бути фінансовим фахівцем, щоб увійти у цю професію.

Якщо ти будеш працювати у такій великій фінансовій консалтинговій компанії, як OVB, ти можеш розпочати кар'єру без попереднього досвіду та пройти ретельний тренінг, під час якого ти навчишся всьому, що потрібно для роботи.

Важливо бути комунікабельним та отримували задоволення від роботи з людьми. Тому що це суть роботи фінансового радника: консультування та супроводження дуже різних клієнтів, кожен із яких має власні бажання та потреби. Ти повинен вміти поставити себе на місце інших і чуйно реагувати на вимоги своїх клієнтів.

І навіть якщо ти приватний підприємець, треба працювати у зв'язці з командою, щоб досягти найкращих результатів. Тому вміння працювати в команді особливо важливо, якщо ти хочеш стати фінансовим радником OVB.

Кандидат зав’язує краватку OVB

Для самозайнятого фінансового радника також потрібна рішучість: якщо ти хочеш розвиватися і чогось досягти, ти підеш своїм шляхом в OVB і швидко візьмеш на себе більше відповідальності. Це також включає, наприклад, розумне структурування щоденної роботи та збереження мотивації.

Якщо ти вважаєш, що робота фінансовим радником підходить саме тобі, ти можеш просто зв’язатися з фінансовим радником OVB поблизу себе і записатися на співбесіду. Так ти дізнаєшся більше про роботу з перших вуст і отримаєш можливість розказати про себе і свої сильні сторони.

Поради для співбесіди на посаду фінансового радника

Твоя співбесіда на посаду фінансового радника не за горами? Не хвилюйся. За допомогою кількох порад ти зможеш добре підготуватись та показати себе з найкращого боку. Для нас важлива твоя особистість - і ти повинен/на це показати!

Порада 1: Будь собою

Найважливіша вимога на співбесіді – бути чесним та бути собою. Ми хочемо познайомитися з тобою і дізнатися про тебе. Для цього не потрібно декламувати вивчені фрази або використовувати певні стереотипи. Покажи, хто ти є відверто – з усіма своїми гранями та особливостями.

Кандидати на співбесіді фінансового радника

Порада 2: Підготуйся

Безумовно, має сенс попередньо добре ознайомитись з роботою фінансового радника. Отримай уявлення про те, чим займається фінансовий консультант упродовж дня, як вони працюють і на інші важливі моменти. Таким чином ти також дізнаєшся, які аспекти роботи тебе цікавлять найбільше і на чому б ти хотів зосередитися. Ти можеш знайти багато інформації, наприклад, у нашому розділі Кар'єра.

Порада 3. Розкажи, чому ця робота підходить саме тобі

Якщо ти заздалегідь вивчив/ла тонкощі роботи фінансового радника, ти швидко зрозумієш, чи варто починати кар’єру в цій сфері. Якщо ти переконаний/а, що робота підходить саме тобі, ти зможеш переконати в цьому інших! Розкажи про свою мотивацію на співбесіді, щоб людина, з якою ти розмовляєш, дізналася, чому саме ти хочеш стати фінансовим радником.

Порада 4: Отримуй задоволення

Ми хочемо, щоб ти був/ла захоплений/а тим, чим займаєшся. Для нас це більш важливо, ніж професійний досвід чи попередні знання, адже з правильною мотивацією ти швидко навчишся всьому, що потрібно у своїй повсякденній роботі консультанта. Покажи нам, що ти дійсно хочеш виконувати роботу та працювати з людьми!

Порада 5: Продемонструй свої навички й сильні сторони

Тільки ти знаєш свої сильні сторони. Ти комунікабельний/а та завжди можеш мотивувати інших? Ти дуже чуйний/а та швидко розумієш, що потрібно іншим людям? Або ти особливо ретельно і структуровано працюєш, щоб розв'язувати задачу? Незалежно від того, що в тебе виходить краще: розкажи нам про це! Не варто ні перебільшувати, ні бути надмірно скромним/ою. Просто дотримуйся фактів і не бійся вказувати свої сильні сторони.

Готовий до співбесіди на посаду фінансового радника?

Зв’яжись з радником OVB поблизу, щоб подати заявку та домовитися про співбесіду.

Звернись до фінансового консультанта зараз

Читайте також

Дитина зі скарбничкою і монетами - щомісячні постійні витрати домогосподарства

| ТОВ 'ОВБ Алфінанц Україна'

Постійні витрати домогосподарства за місяць: скільки витрачати?

Чи знаєш ти, скільки ти витрачаєш щомісяця? Більшість людей не зовсім розуміють, скільки вони витрачають щомісяця, але це якраз основи правильного планування фінансів та життя. Загальні витрати домогосподарства завжди складаються з фіксованих і змінних витрат. Але що таке постійні витрати? І яку частку бюджету вони мають складати?

Робота, сумісна із навчанням: все на тему роботи для студентів

| ТОВ "ОВБ Алфінанц Україна"

Робота, сумісна із навчанням у виші: все, що ви повинні знати на тему роботи для студентів

У період зростання вартості життя, студентам стає все важче оплачувати своє навчання. Навіть з фінансовою підтримкою батьків багато студентів не можуть покрити всі витрати. В таких обставинних виходом зі скрутного становища може стати робота, що сумісна з навчанням. Тут ви можете дізнатися, чому вона має подвійну вигоду і на що слід звернути увагу, щоб поєднувати роботу і навчання.