Економити легко – достатня кількість грошових коштів на рахунку без обмежень у звичному житті

|

Як заощадити гроші за допомогою декількох простих способів.

Достатня кількість грошових коштів на рахунку без обмежень у звичному житті

Економія дратує, але, на жаль, необхідність у ній існує. Подорожі, ресторани і тривалі походи по магазинам за покупками є діями, від яких необхідно утриматися в інтересах збереження балансу рахунку, і відмова від  них дійсно викликає труднощі. Якщо Ви не бажаєте відмовлятися від звичного способу життя і, попри це, по-справжньому зекономити, Ви маєте прийняти до уваги 3 наступних рекомендації.

Перша рекомендація: оплачувати страховку один раз на рік

Більшість людей вважають за краще, коли їх внески на страхування будинку, домашнього майна і автомобіля списуються з рахунку один раз на місяць – сума не так серйозно впливає на стан рахунку, як один щорічний платіж. Однак, необхідно якомога швидше розпрощатися з цією думкою. Оскільки виплата страхових внесків один раз на рік економить гроші: можна отримати знижку до п'яти відсотків!

Друга рекомендація: розірвати договір на надання послуг мобільного зв'язку

На даний час клієнти, які мають мобільний телефон, а також власники смартфонів, часто укладають договір з оператором стільникового зв’язку. При цьому доводиться оплачувати послуги по цим тарифам протягом 24 місяців і часто доплачувати за смартфон. Крім того, деякі послуги не вказані у договорі, що може в кінці місяця призвести до зростання Вашого рахунку за мобільний зв'язок. Якщо Ви хочете заощадити гроші і слідкувати за витратами, Ви повинні самостійно придбати смартфон і картку prepaid (примітка: після випуску виробником останньої моделі смартфона ціни на попередні моделі сильно знижуються – найкраще здійснити покупку в цей час!). На картку можна покласти певну суму, розраховану згідно з обсягом спожитих даних. Якщо гроші на рахунку закінчяться, картка, у разі потреби, може бути поповнена. Строк дії договору не встановлений, і отже Ви не зв'язані умовами договору. З карткою prepaid Ви можете значно скоротити свої постійні щомісячні витрати і в будь-який час дізнатися, за які послуги здійснюється оплата.

Третя рекомендація: вклад на чорний день

Якщо Ви хочете заощадити гроші і одночасно мати  до них доступ, Ви, у більшості випадків, розміщуєте свої грошові кошти на поточному рахунку. Однак для досягнення цієї мети краще зробити депозитний вклад на певний термін, тому що в такому випадку на заощадження будуть нараховуватися відсотки. Однак він не підходить для щоденних платежів, для них і надалі знадобиться старий добрий поточний рахунок.

Читайте також

| ТОВ 'ОВБ Алфінанц Україна'

Житло в Європі: хто купує, а хто орендує?

Що вигідніше - купувати чи орендувати?  Це питання важливе для громадян будь-якої розвиненої країни, але воно не таке вже й просте, як здається та має значні відмінності в залежності від місця проживання.Пропонуємо розглянути цю тему на прикладі декількох країн Європи.

Frau in Küche mit Zettelwirtschaft und Computer

| ТОВ 'ОВБ Алфінанц Україна'

Ранній птах та інвестиції в майбутню пенсію

Піклуватися про старість у молодому віці? Мало хто цим переймається. Проте, переваги завчасного забезпечення своєї стабільної пенсії очевидні.