Переваги на противагу упередженням - вагомі причини звернутися за фінансовою консультацією

|

Заголовок: Переваги на противагу упередженням - вагомі причини звернутися за фінансовою консультацією

Імідж фінансового консультанта в суспільстві сильно постраждав, особливо після фінансової кризи 2008 року. Нерідко в засобах масової інформації говорять, що сучасний світ цифрових технологій робить цю професію зайвою. Проте за останні роки кількість фінансових консультантів постійно зростає. Яким чином можна пояснити ці два погляди на ситуацію?

Коли справа доходить до грошей, більшість клієнтів все ще звертається за персональною консультацією. Не дивно: кожен, хто блукає в джунглях фінансових послуг, ризикує укладати контракти, які взагалі відірвані від реального життя. І іноді це може коштувати дуже дорого. З фінансовим радником Ви завжди на вірному шляху. Нижче описані дві найбільш важливі переваги такого консультування:

1. Фінансові консультанти OVB є універсальними майстрами своєї справи

Яке страхування мені потрібно? Як найкраще подбати про гідну старість для себе? Які інвестиції будуть правильними в моєму випадку? Управління власними фінансами – справа нелегка і, зазвичай, не відноситься до улюблених способів проведення дозвілля кожного з нас. Адже Вам слід визначитися зі своїми потребами, отримати пропозиції, а потім порівняти їх - і, як правило, в різних банках, страхових компаніях або інвестиційних установах. З консультантом OVB Ви можете вберегти себе від цього марафону послуг. Наш консультант є експертом у всіх важливих питаннях, пов'язаних з фінансами, соціальним захистом та забезпеченням. Таким чином, всі фінанси знаходяться «під одним дахом». Спочатку консультант обговорює цілі та побажання кожного клієнта, щоб розробити ідеальну стратегію дій. Зміна планів? Без проблем. Фахівець OVB виступає для свого клієнта довіреною особою в кожній ситуації і відповідно регулює фінансове планування.

2. Стратегія преміум-вибору

Але звідки консультант OVB знає, які фінансові продукти хороші? Він же не може відстежувати кожного постачальника послуг, чи не так? Для цієї проблеми ми маємо добре продумане рішення: в якості своїх партнерів OVB обирає тільки найвідоміші з поміж банків, страхових або інвестиційних компаній на ринку. Це дозволяє нашим консультантам обирати для своїх клієнтів найбільш підходящу пропозицію з найкращих продуктів. Завдяки постійному тестуванню продукції наших партнерів центральний офіс OVB гарантує, що якість послуг завжди знаходиться на висоті.

Ми Вас зацікавили? Тоді запишіться на прийом до консультанта OVB у Вашому регіоні. > Посилання

Читайте також

Frau in Küche mit Zettelwirtschaft und Computer

| ТОВ 'ОВБ Алфінанц Україна'

Ранній птах та інвестиції в майбутню пенсію

Піклуватися про старість у молодому віці? Мало хто цим переймається. Проте, переваги завчасного забезпечення своєї стабільної пенсії очевидні.

| ТОВ "ОВБ Алфінанц Україна"

„Покоління-Стрес“

В середньому більшість молодих людей часто почуваються психічно і емоційно виснаженими. Причини для цього різноманітні.