Блог ОВБ

»В різних постах ми поєднуємо життєві тенденції та актуальні питання по темі фінансів та накопичення.«

Двоє студентів розмовляють на дивані

| ТОВ "ОВБ Алфінанц Україна"

Пенсійне забезпечення для студентів: чи це працює?

Думаєте про пенсію у свої 20 років? Пенсія для студентів це щось захмарне. Але особливо молоді люди повинні думати про своє пенсійне забезпечення і робити активні резерви, адже чим раніше, тим краще. Але як ви можете робити приватні накопичення на потім, поки ви ще навчаєтеся? Тут ви можете дізнатися все, що вам потрібно знати про своє пенсійне забезпечення.

Молода жінка телефонує стоячи - бути незалежною

| ТОВ "ОВБ Алфінанц Україна"

Самозайнятість: Що потрібно знати про медичне страхування.

Багато людей мріють перетворити своє хобі на професію. Якщо ви станете самозайнятим, ви зможете трохи наблизитися до цієї мрії. Але що щодо медичного або пенсійного страхування? Який страховий поліс вам потрібен? Ми покажемо вам, як ви можете належним чином захистити себе і підготуватися до підприємницької діяльності.

Пара переїжджає у свою першу квартиру

| ТОВ "ОВБ Алфінанц Україна"

Фінансування нерухомості: мрія про власне житло втілюється в реальність

З орендованої квартири у власний будинок із садом – нарешті! Обставте чотири стіни так, як вам подобається, не питаючи дозволу у господаря. Щоб мрія про власне житло не перетворилася на жахіття, важливо правильно її спланувати та профінансувати. Дізнайтеся тут, як реалізувати свою мрію мати власну квартиру, попри зростання процентних ставок.

Наречений і наречена тримають один одного, сміючись - планування весілля

| ТОВ "ОВБ Алфінанц Україна"

Планування весілля: Як заощадити гроші

У вузькому колі у власному саду чи з сотнями гостей на узбережжі Італії - власне весілля є одним з найкрасивіших і найдорожчих днів у житті багатьох молодят. Весілля повинно бути не тільки добре спланованим, але й профінансованим. Ми зібрали найважливіші поради для фінансування весілля і покажемо, як ви можете легко спланувати свій бюджет.

Молода жінка на скутері - туризм за кордоном

| ТОВ "ОВБ Алфінанц Україна"

Правильний туризм: Що необхідно за кордоном

Туризм навколо світу — це довгоочікувана мрія, особливо для молоді. Самостійно відкривати для себе нові країни, культури та місця з невеликим багажем за плечима — це не тільки пригода, але й відчуття свободи. Щоб ваша подорож пройшла так, як ви запланували, важливо організувати її заздалегідь. Дізнайтеся тут, як найкраще підготувати та профінансувати свою подорож.

Пара на дивані переїжджає разом

| ТОВ "ОВБ Алфінанц Україна"

Перша спільна квартира: Що потрібно знати

Перша спільна квартира - це, мабуть, найвеличніша подія для кожної пари. Знайти відповідне житло - це вже виклик. Але переїзд ще більш захопливий: меблі, оздоблення, побут, фінанси та повсякденне життя. Все потрібно обговорити й з'ясувати. Ми зібрали для вас найважливіші факти та поради.

Сильна жінка дивиться у камеру – переговори про підвищення зарплати

| ТОВ "ОВБ Алфінанц Україна"

Перше обговорення зарплати: корисні поради

Ви вже деякий час працюєте на своїй першій роботі. Усе йде чудово, але хотілось би вищу зарплату. Але перед тим, як піти на перше обговорення, необхідно врахувати кілька моментів. На яку зарплату ви можете розраховувати? Коли саме обрати час і як  підготуватися? Ви дізнаєтеся, яких порад слід дотримуватися, щоб отримати бажану зарплату.

Жінка в супермаркеті – інфляція

| ТОВ "ОВБ Алфінанц Україна"

Інфляція: Як знову примножити власні гроші?

Ціни на харчові продукти та інші товари постійно зростають протягом останніх місяців. Для бізнесу стає все важче покривати щомісячні витрати та сплачувати високі споживчі ціни. Але як насправді склалася нинішня цінова ситуація і як можна захистити свої гроші від падіння купівельної спроможності? Про все це ви можете дізнатися тут.

Жінка з протезом на руці - страхування від нещасних випадків на виробництві

| ТОВ 'ОВБ Алфінанц Україна'

Страхування від нещасних випадків на виробництві: як захистити свою працездатність

Що робити, якщо одного дня ти більше не зможеш працювати? Це може статися швидко — раптовий нещасний випадок або хвороба, і ти більше не можеш виконувати свою роботу. Можна захистити себе від фінансових втрат за допомогою страхування від нещасного випадку на виробництві. Ми покажемо тобі, що охоплює страхування по інвалідності і коли це потрібно тобі.

Лампочка горить та споживає електроенергію – Споживання енергії

| ТОВ "ОВБ Алфінанц Україна"

Зростання цін на енергію: Як заощадити електроенергію та гроші

Нинішня енергетична криза та постійно зростальна інфляція в Європі спричиняють значне зростання цін — особливо цін на енергію. Щоб добре підготуватися до майбутніх зимових місяців, є кілька речей, які можна зробити вдома. Навіть прості заходи можуть допомогти зменшити витрати на опалення та заощадити багато енергії. Тут ти знайдеш всі поради та способи, як можна зменшити свої витрати на енергію та споживання електроенергії.