Блог ОВБ

»В різних постах ми поєднуємо життєві тенденції та актуальні питання по темі фінансів та накопичення.«

Фінанси для жінок: Як змусити працювати пенсійні накопичення та ін

| ТОВ "ОВБ Алфінанц Україна"

Фінансова грамотність: правильне пенсійне забезпечення та шлях до фінансової незалежності жінок

Проблема рівноправності втратила свою гостроту за останнє сторіччя. Залишилася вона, на жаль, коли мова заходить про фінанси: переважно чоловіки відповідають за гроші та пенсійне забезпечення. Перед жінками стоїть завдання стати фінансово більш незалежними, щоб мати змогу забезпечити собі гідну старість та захистити себе від бідності.

Робота, сумісна із навчанням: все на тему роботи для студентів

| ТОВ "ОВБ Алфінанц Україна"

Робота, сумісна із навчанням у виші: все, що ви повинні знати на тему роботи для студентів

У період зростання вартості життя, студентам стає все важче оплачувати своє навчання. Навіть з фінансовою підтримкою батьків багато студентів не можуть покрити всі витрати. В таких обставинних виходом зі скрутного становища може стати робота, що сумісна з навчанням. Тут ви можете дізнатися, чому вона має подвійну вигоду і на що слід звернути увагу, щоб поєднувати роботу і навчання.

Sparschwein in das zum Vermögensaufbau eine Münze gesteckt wird

| ТОВ 'ОВБ Алфінанц Україна'

Найпоширеніші помилки в управлінні власними накопиченнями

Часто управління накопиченнями  стає справжньою проблемою. Це відбувається головним чином тому, що деякі вкладники просто починають діяти без допомоги та не обдумавши деталі, і тому часто роблять одні й ті ж помилки.

| ТОВ 'ОВБ Алфінанц Україна'

Антицифра: серед мілленіалів розвинених країн популярні персональні фінансові консультації

Можна припустити, що особисті фінансові консультації незабаром будуть замінені новими смарт-додатками. Але насправді картина виглядає зовсім по-іншому: опитування показують, що у розвинених країнах саме мілленіали в першу чергу цінують персональні консультації з питань фінансів і віддають таким консультаціям перевагу перед смарт-технологіями.

| ТОВ 'ОВБ Алфінанц Україна'

Житло в Європі: хто купує, а хто орендує?

Що вигідніше - купувати чи орендувати?  Це питання важливе для громадян будь-якої розвиненої країни, але воно не таке вже й просте, як здається та має значні відмінності в залежності від місця проживання.Пропонуємо розглянути цю тему на прикладі декількох країн Європи.

Frau in Küche mit Zettelwirtschaft und Computer

| ТОВ 'ОВБ Алфінанц Україна'

Ранній птах та інвестиції в майбутню пенсію

Піклуватися про старість у молодому віці? Мало хто цим переймається. Проте, переваги завчасного забезпечення своєї стабільної пенсії очевидні.

| ТОВ "ОВБ Алфінанц Україна"

„Покоління-Стрес“

В середньому більшість молодих людей часто почуваються психічно і емоційно виснаженими. Причини для цього різноманітні.

| ТОВ "ОВБ Алфінанц Україна"

Переваги на противагу упередженням - вагомі причини звернутися за фінансовою консультацією

Планування фінансів – рутина, від якої не втечеш. Тому доцільним тут буде мати свого спеціаліста, який допоможе прийняти правильні рішення.

| ТОВ "ОВБ Алфінанц Україна"

Жінки і пенсія – Швидкий рух у напрямку недостатнього забезпечення у пенсійному віці

По всій Європі жінки більше страждають від бідності у похилому віці, ніж чоловіки. Це не викликає подиву, тому що менша зарплата означає меншу пенсію. Саме тому питання приватного пенсійного забезпечення, особливо для жінок, має стати особливо важливим. Однак реальність в даний час виглядає інакше.

| ТОВ "ОВБ Алфінанц Україна"

Економити легко – достатня кількість грошових коштів на рахунку без обмежень у звичному житті

Економія дратує, але, на жаль, необхідність у ній існує. Подорожі, ресторани і тривалі походи по магазинам за покупками є діями, від яких необхідно утриматися в інтересах збереження балансу рахунку, і відмова від  них дійсно викликає труднощі. Якщо Ви не бажаєте відмовлятися від звичного способу життя і, попри це, по-справжньому зекономити, ви маєте прийняти до уваги 3 наступних рекомендації.