Блог ОВБ

»В різних постах ми поєднуємо життєві тенденції та актуальні питання по темі фінансів та накопичення.«

Пенсіонери з порожніми гаманцями – забезпечення на старість

| ТОВ 'ОВБ Алфінанц Україна'

7 помилок при відкладанні коштів на старість: правильне фінансове забезпечення

Тим часом багато людей усвідомлюють, що державної пенсії вже недостатньо, щоб безтурботно ставитися до фінансового забезпечення у старості. Демографічні зміни та населення, що старіє, призводить до нестабільності фінансової системи. Сьогодні все більш важливим стає недержавне пенсійне забезпечення. Але тут можна швидко зробити кілька помилок. Тут ти можеш дізнатися, яких помилок слід уникати та як ти можеш забезпечити себе фінансово.

Домашній офіс жінки на дивані

| ТОВ "ОВБ Алфінанц Україна"

Нове робоче місце: поради щодо роботи з дому

З сонячного балкона, зручно з дивана або за ідеально обладнаним письмовим столом – домашній офіс можна облаштувати будь-де вдома. Робота стає більш гнучкою і можна краще поєднувати своє особисте життя з роботою. Дізнайся все, що тобі потрібно знати про роботу вдома.

Студенти спілкуються – Фінанси студента

| ТОВ "ОВБ Алфінанц Україна"

Гроші на вищу освіту: Ось як це працює

Хочеш навчатися? Можливо, отримати ще й ступінь магістра окрім бакалавра? Але на відміну від учнівства, під час навчання ти заробляєш менше грошей. Навіть у державних університетах тобі доведеться оплачувати щомісячні витрати. Тому тут ти дізнаєшся, як саме ти можеш знайти гроші на вищу освіту.

Кандидат на інтерв’ю фінансового радника

| ТОВ "ОВБ Алфінанц Україна"

5 порад для співбесіди на посаду фінансового радника чи фінансового консультанта

Надавати консультації та допомагати людям, постійно розробляти нові рішення та працювати на себе – робота незалежним фінансовим консультантом стає все більш привабливою професією, особливо серед молоді. Тут ти можеш дізнатися про важливі моменти на співбесіді на посаду фінансового радника та як найкраще підготуватися до неї!

Малюк, що посміхається – заощаджуй розумно з інвестиційним планом для дітей

| ТОВ "ОВБ Алфінанц Україна"

Дитячі вклади: Розумний інвестиційний план для дітей

На водійські права, освіту або майбутні збереження: якщо ти почнеш відкладати гроші на власних дітей, хрещеників чи онуків у ранньому віці, ти зможеш інвестувати значну суму навіть з невеликими внесками, і зняти ці гроші коли вони знадобляться. Але наскільки вигідні дитячі вклади у час низьких процентних ставок та високої інфляції?

Молода жінка за столом зі смартфоном, ноутбуком і документами для ведення книги домашнього бюджету.

| ТОВ "ОВБ Алфінанц Україна"

Ведення книги витрат: Як керувати своїми фінансами?

У повсякденні мало хто слідкує за тим, як вони витрачають гроші. Книга витрат допоможе тобі відстежувати свої доходи та витрати. Добре те, що вести бюджетну книгу зовсім не складно. Тобі не обов’язково бути експертом у сфері бухгалтерського обліку – після того, як ти зробиш перший крок, тобі просто потрібно дотримуватися певного шляху.

Дитина зі скарбничкою і монетами - щомісячні постійні витрати домогосподарства

| ТОВ 'ОВБ Алфінанц Україна'

Постійні витрати домогосподарства за місяць: скільки витрачати?

Чи знаєш ти, скільки ти витрачаєш щомісяця? Більшість людей не зовсім розуміють, скільки вони витрачають щомісяця, але це якраз основи правильного планування фінансів та життя. Загальні витрати домогосподарства завжди складаються з фіксованих і змінних витрат. Але що таке постійні витрати? І яку частку бюджету вони мають складати?

Дівчина з серцем там Різдвяними ліхтарями – Правильне інвестування

| ТОВ "ОВБ Алфінанц Україна"

Інвестуємо правильно: Як збільшити свої заощадження

До Різдва як рукою сягнути! На при кінці року, річні бонуси, гроші на Різдво та грошові подарунки запалюють серця для багатьох людей. Як би це не було спокусливим, не має особливого сенсу відразу витрачати всі ці гроші. Набагато краще та розумно інвестувати гроші правильно і таким чином інвестувати у власне майбутнє. Як це зробити, дізнайтеся тут.

Дві молоді жінки за покупками – Усвідомлене споживання та сталість

| ТОВ "ОВБ Алфінанц Україна"

Усвідомлене споживання: Добросовісне екологічне споживання

У листопад такі спеціальні пропозиції як Чорна П’ятниця, Кіберпонеділок, та інші, заманюють вас  численними пропозиціями. Дуже часто покупати тільки те, що вам потрібно. Усвідомлене споживання вигідне не тільки для довкілля, але і для вас самих.  До речі,  ви можете залишити ці гроші для більш важливих речей.

Молода дівчина в куртці зігрівається чашкою - страхування від нещасних випадків і захист від крадіжок в осінньо-зимовий період.

| ТОВ "ОВБ Алфінанц Україна"

Страхування від нещасних випадків та майна в осінньо-зимовий період: які програми страхування обрати?

Осінь - це не тільки теплий плед та золотий листопад. Темнішає все раніше і раніше, погода погіршується, а опале листя перетворює дороги та тротуари на пастки. Якщо бути обережним, форс-мажорів можна уникнути, проте якщо щось станеться, то краще мати під рукою надійний страховий захист.